Dźwięk COVID-19 informacje

 

Od 24 października 2020 zgodnie

z obostrzeniami dotyczącymi COVID-19

Tawerna Złota oferuje dania wyłącznie na wynos

z odbiorem własnym lub dowozem.

Od 15 maja 2021 zapraszamy do naszego ogródka :)

Od 29 maja 2021 będzie można zjeść w restauracji :))

 

Do zobaczenia!

 

Restauracja Tawerna Złota

zdobyła I MIEJSCE w kategorii

„Restauracja Hotelowa” na Pomorzu

w II Plebiscycie Gastronom Wybrzeża 2019

 

Serwujemy dania obiadowe mięsne, rybne i wegetariańskie, śniadania, potrawy polskiej kuchni, wyszukane dania z innych stron świata oraz przepyszne desery. Przygotowujemy nasze dania ze świeżych produktów, na naturalnych wywarach.  Nieustannie dbamy o najwyższą jakość potraw oraz najwyższą jakość obsługi klienta. Nasz Szef kuchni dba o to, aby sprostać gustom kulinarnym nawet najbardziej wymagających Gości naszego hotelu SPA nad morzem.

Mięsa przygotowujemy metodą Sous vide - to nowoczesna metoda gotowania, która szturmem zdobywa cały świat. Jej nazwa pochodzi z języka francuskiego, a w dosłownym tłumaczeniu oznacza „w próżni”. W wielu krajach na całym świecie sous vide przestaje być pojęciem nowym, gdyż technikę tę prezentuje się w programach telewizyjnych, przepisach kucharskich jak również stosowana jest w dobrych restauracjach. 

Dlaczego tak się dzieje? 
Bez wątpienia ogromny wpływ na taki rozwój sytuacji ma fakt, że potrawy przygotowane tą metodą są wyjątkowe, wykwintne, charakteryzuje je niepowtarzalny smak i jakość. 

W naszej hotelowej restauracji organizujemy też spotkania okolicznościowe, urodziny, chrzty, rocznice, 18-tki, stypy, catering.

 

 

 

Zapraszamy i życzymy niezapomnianych wrażeń kulinarnych!

 

 

 

 

HOTEL SPA WILLA ZŁOTA

ul. Wojska Polskiego 19
84-105 Karwia

/src/Core/